Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Magasles
 

RMDSZ: ne legyen védett állat a medve

Megoldást nyújthat a medveügyre az RMDSZ javaslata, amelyről szerdán kedvezően döntött a szenátus mezőgazdasági szakbizottsága. A módosítás értelmében ideiglenesen kikerülhet a barna medve a szigorúan védett állatfajok listájáról, megteremtve a lehetőséget arra, hogy a szaktárca szabályozza az állatállományt, és visszaállítsa az egyensúlyt. >> a poszt folytatódik

Tovább

 

Merkel barom, lengyel zsidó, az arabok “homoki niggerek” - a fősolymász szerint

Rasszista, mocskolódó hozzászólásokat ír a közösségi oldalon a Magyar Solymász Egyesület elnöke. Prágay István egyébként a magyar solymász társadalmat képviseli a 2021-es vadászati világkiállítás szervező testületében, emellett a Kovács Zoltán államtitkár vezette Nimród szerkesztőbizottságának tagja.

Tovább

 

Elképesztő vadgázolás - csoda, hogy túlélte a sofőr - videó

Csodával határos, hogy még nagyobb baj nem lett a 86-os főúton történt vadgázolásból. Az ütközés során a sofőr elvesztette az eszméletét, de a kocsi majdnem fél kilométert megtett irányítás nélkül.

Tovább

 

Brexit és vadászat

Nagy-Britannia (valamikor) ki fog lépni az Európai Unióból. A tragikomikumba hajló politikai vergődést kihagyva, kizárólag a vadászatra gyakorolt hatását vizsgáljuk a Brexitnek.

Tovább

 

A vadászatban nincs politika - mondta a politikus

Az új Nimród egyik oszlopos tagja III./III-as tiszt volt a kommunizmusban évtizedeken keresztül. Alkalmazható egy ilyen ember egy szakmai lapnál? Kovács Zoltán államtitkár-főszekresztő szerint a vadászat független a politikától. Furcsa ezt egy fekete öves, hivatásos politikus szájából hallani.

Tovább


Magasles

blogavatar

Mindenre rálátunk!

Írj nekünk!

Utolsó kommentek