Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Magasles
 

Elnökük helyett kérnek bocsánatot a solymászok

Nyílt levélben határolódnak el magyar solymászok a Magyar Solymász Egyesület elnökétől, Prágay Istvántól. Írásukat teljes terjedelmében, változtatás nékül közöljük.

Tovább

 

Nébih: emberi közvetítéssel került az ASP a Dunán túlra

A Budakeszi Erdészet elkerített vadászterületén talált öt elhullott vaddisznóból mutatta ki tegnap az afrikai sertéspestis (ASP) vírusát a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) laboratóriuma. Az állategészségügyi szakemberek - az országos főállatorvos utasítására - haladéktalanul megkezdték a szükséges intézkedések végrehajtását. A fertőzés megjelenésének...

Tovább

 

Szervezett rapsicbandát kapcsoltak le

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói - összehangolt bűnügyi akcióban - több helyszínen, 5 gyanúsítottat fogtak el orvvadászat és más bűncselekmények elkövetése miatt.

Tovább

 

Megjelent az ASP a Dunán túl

Természetes védvonalként tekintettek az afrikai sertéspestis megfékezésével foglalkozó szakemberek a Dunára - egészen eddig. A legfrissebb hírek szerint Budakeszin megjelent az ASP, és úgy tűnik, egyszerre 170 vaddisznóval végzett.

Tovább

 

Törvénysértően működik a Magyar Solymász Egyesület

A magyar solymászberkekben dúló vihart rasszista kommentjeinek törlésével és mély hallgatással igyekszik átvészelni Prágay István elnök. Így arra sem reagált: mennyire működik törvényesen az irányítása alatt a Magyar Solymász Egyesület.

Tovább


Magasles

blogavatar

Mindenre rálátunk!

Írj nekünk!

Utolsó kommentek