Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Magasles
 

Tovább terjed a sertéspestis

Tovább bővült az afrikai sertéspestis (ASP) miatti fertőzött terület Magyarországon, az intézkedések elsősorban a vadgazdálkodókat érintik - tette közzé a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih).

Tovább

 

A milleniumi pavilon már a világkiállításra készül

Felújítják és áthelyezik a Gemenc Zrt. bárányfoki millenniumi pavilonját, az épület a pörbölyi Ökoturisztikai Központban vadászati és kulturális kiállítóhelyként működik majd.

Tovább

 

Miért drágább a vaddisznó, ha olcsóbb?

A legdrágább sertéshús az áruházak pultjában sem kerül többe 2000 forintnál, míg a legolcsóbb vaddisznóterméket sem lehet 2500-nál olcsóbban megkapni. Annak ellenére, hogy jóval többet kap a disznójáért a gazda, mint a vadász.

Tovább

 

Búcsú az Elődömtől...​​​​​​​- Dr. Bod Lajos (1946-2019)

Amikor megemlékezünk valakiről aki távozott közülünk, azt mindig úgy szeretnénk megtenni, nehogy kimaradjon valami…, hogy a megemlékezés összeszedett, teljes, személyes motivációkkal átszőtt és érzelmekkel áthatott legyen…

Tovább

 

Egy vadász soha nem zakkan meg

A "megzakkant vadász" által elkövetett emberölés apropóján írt az Index a fegyvertartás feltételeit boncolgató, címében erősen provokatív cikket. Némi pontosítás mindenképp szükséges a szöveghez.

Tovább


Magasles

blogavatar

Mindenre rálátunk!

Írj nekünk!

Utolsó kommentek