Magasles
 

Korona és ASP - két tűz között a vadászok

A vadgazdálkodókat egyszerre két járvány is sújtja: a mindenkit megbénító koronavírus mellett az afrikai sertéspestis ellen is küzdeniük kell. A Nébih pedig nem tűnik engedékenynek.

Tovább

 

Bíróság előtt az agarazó rapsicok

Az Egri Járási Ügyészség a napokban négy emberrel szemben emelt vádat több bűncselekmény miatt, melyeket a Heves megyei Átány községben követtek el az elmúlt években.

Tovább

 

Félmilliót ér a Nimród főszerkesztősége Kovácsnak

Az Országos Magyar Vadászati Védegylet elnöksége tavaly nyáron közölte, hogy júlis 27-től 2021. december 31-ig Kovács Zoltán volt kormányszóvivőt, a 2021. évi "Egy a természettel" Vadászati és Természeti Világkiállítás lebonyolításért felelős kormánybiztost bízzák meg a Nimród Vadászújság főszerkesztői feladataival.

Tovább

 

Koronavírus: már a vadhús kereskedelmét is betiltották

A kínai hatóságok vasárnap ideiglenesen betiltották a vadhús értékesítését a piacokon, boltokban, éttermekben és online platformokon az új koronavírus terjedését megfékezendő - írta közleményében a helyi mezőgazdasági minisztérium.

Tovább

 

Értelmezhetetlen a legújabb, vadászati törvénymódosítás

Ingyenessé tenné a vadászaton való részvételt és az ott elejtett vad húsának elvitelét a KDNP-s Vejkey Imre törvénymódosítása. Pontosabban lehetőséget adna valamire, amire eddig is volt.   A “Versenyképesebb Magyarországért program egyes adóintézkedéseinek megvalósítását szolgáló törvények módosításáról” címet viselő javaslatcsomaghoz...

Tovább


Magasles

blogavatar

Mindenre rálátunk!

Írj nekünk!

Utolsó kommentek