Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Magasles
 

Elnökük helyett kérnek bocsánatot a solymászok

Nyílt levélben határolódnak el magyar solymászok a Magyar Solymász Egyesület elnökétől, Prágay Istvántól. Írásukat teljes terjedelmében, változtatás nékül közöljük.

Tovább

 

Megjelent az ASP a Dunán túl

Természetes védvonalként tekintettek az afrikai sertéspestis megfékezésével foglalkozó szakemberek a Dunára - egészen eddig. A legfrissebb hírek szerint Budakeszin megjelent az ASP, és úgy tűnik, egyszerre 170 vaddisznóval végzett.

Tovább

 

Törvénysértően működik a Magyar Solymász Egyesület

A magyar solymászberkekben dúló vihart rasszista kommentjeinek törlésével és mély hallgatással igyekszik átvészelni Prágay István elnök. Így arra sem reagált: mennyire működik törvényesen az irányítása alatt a Magyar Solymász Egyesület.

Tovább

 

Merkel barom, lengyel zsidó, az arabok “homoki niggerek” - a fősolymász szerint

Rasszista, mocskolódó hozzászólásokat ír a közösségi oldalon a Magyar Solymász Egyesület elnöke. Prágay István egyébként a magyar solymász társadalmat képviseli a 2021-es vadászati világkiállítás szervező testületében, emellett a Kovács Zoltán államtitkár vezette Nimród szerkesztőbizottságának tagja.

Tovább

 

Brexit és vadászat

Nagy-Britannia (valamikor) ki fog lépni az Európai Unióból. A tragikomikumba hajló politikai vergődést kihagyva, kizárólag a vadászatra gyakorolt hatását vizsgáljuk a Brexitnek.

Tovább


Magasles

blogavatar

Mindenre rálátunk!

Írj nekünk!

Utolsó kommentek