Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Magasles
 

Főszerkesztőt vált a Nimród

Távozik a Nimród éléről Zoltán Attila főszerkesztő. Lapunk úgy értesült: Kovács Zoltán államtitkár, a vadászati világkiállítás kormánybiztosa veszi át a posztot.

Tovább

 

30 éves a Szegedi Vadaspark

Harmincéves a Szegedi Vadaspark, a jubileumot változatos programokkal, az intézmény történetét bemutató kiállítás megnyitása mellett az axis szarvasok (Axis axis) kifutójának átadásával ünnepelték vasárnap.

Tovább

 

A Századvég fogja reklámozni a vadászati világkiállítást

Kiírták a pályázatot a 2021-es vadászati világkiállítás reklámozására. A promócióra - ahogy azt korábban megírtuk - 2019.ben (!) egymilliárd forintot szánnak. Mindössze egyetlen konzorcium jelentkezett a munkára, amely a Századvéget is soraiban tudja.

Tovább

 

Védd az erdőt - egyél vadat!

A legfrisseb hír: durván drágul a tojás, mert hamarosan nem forgalmaznak a legnagyobb áruházak ketreces tartásból származó terméket. Eközben az egyetlen, ténylegesen fenntartható élelmiszer-előállító szektort, a vadgazdálkodást, teljesen magára hagyták.

Tovább

 

Ülésezett az OMVK elnöksége

Az Országos Magyar Vadászkamara Elnöksége 2019. április 15-én tartotta soron következő ülését. Az ülésen összesen 16 napirendi pontot tárgyalt az Elnökség.

Tovább


Magasles

blogavatar

Mindenre rálátunk!

Írj nekünk!

Utolsó kommentek