Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Magasles
 

Sikeres volt a vadászok erdőtakarítása – sajnos kevés volt egy konténer

Népes csapat gyülekezett az esős idő ellenére 2019. április 14-én a Somogy Megyei Vadászok Szövetségének tanfolyamos gyakorló területén Kaposvár határában. A "Vadászok tavaszi természettakarítási akciója Somogyban" rendezvényre közel hatvanan regisztráltak, ebből az rossz idő ellenére is megjelent 54 fő.

Tovább

 

Borz és rántott pörkölt – durvul a legvadabb séf, Vári Dávid

Két évnyi munka után néhol abszurdba hajló receptekkel jelent meg a BOOOK Kiadónál Vári Dávid szakácskönyve, a Terítéken - A magyar vadgasztronómia receptkönyve. Vitatkoztunk vele szentségről és profánról, borzról és rántott pörköltről. (A szokásoktól eltérően ezúttal nem magázódtunk a riportalannyal - Vári Dáviddal ugyanis ez lehetetlen.) >> a poszt folytatódik

Tovább

 

Kipróbáltuk a Vadász Pub-ot – hogy önnek már ne kelljen. Soha!

Új sorozatunkban olyan vendéglátóhelyeket tesztelünk, amelyek vadász mivoltukkal vagy vadételekkel csalogatják vendégeiket. Elsőként a budapesti Vadász Pubban jártunk - név és kínálat is stimmel. De sajnos semmi más.

Tovább

 

Feloldották a tűzgyújtási tilalmat

Az elmúlt hét csapadékos időjárásának köszönhetően jelentősen csökkent a tűzveszély az erdő és mezőgazdasági területeken, ezért 2019. április 16-tól az ország teljes területén visszavonják a tűzgyújtási tilalmat. A Nébih azonban figyelmeztet: Magyarországon az erdőtüzek 99 százalékát emberi mulasztás okozza.

Tovább

 

Kiderült, mennyit kapnak a megyei kamarák a világkiállítási programokra

Noha a vadászati világkiállítás anyagi részével kapcsolatos döntésekről semmit nem lehet tudni, mégis úgy tűnik: véglegesítették a költségvetést. Azt legalábbis kőbe vésték, mennyit költhetnek a megyei kamarai szervezetek: három év alatt kevesebbet, mint amennyit csak idén kommunikációra irányoztak elő.

Tovább


Magasles

blogavatar

Mindenre rálátunk!

Írj nekünk!

Utolsó kommentek