Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Magasles
 

Az uniós tagállamok nem fogadnak be román medvéket

Noha egyre gyakoribbak és brutálisabbak Erdélyben a medvetámadások, az Európai Unió tagállamai nem fogadnának be Romániából áttelepített vadállatokat.

Tovább

 

Milliós kárt okoztak a kóbor kutyák - megrázó fotók

Két szarvast - egy bika- és egy ünőborjút - pusztítottak el kutyák. A vadász körültekintően és szakszerűen járt el, mégis tart az állatvédőktől. Bár ismert az egyik kóbor eb gazdája, valószínűleg megússza a felelősségre vonást.

Tovább

 

A vaddisznók már a kertben vannak

A tél - és így az ínségesebb - idők közeledtével egyre több vaddisznó keres magának táplálékot lakott területen. Azt is megtanulták: az ember jobban fél tőlük, mint ők az embertől.

Tovább

 

Nem minden lelőtt kutyából lesz sajtóhír

A számoknak nem barátja, de bármikor beismeri, ha másoknak jobb megoldása akad egy problémára - Szabó Rebekával, a Párbeszéd Magyarországért volt országgyűlési képviselőjével, Zugló alpolgármesterével beszélgettünk vadászatról, kutyákról és vaddisznókról.

Tovább

 

Vadászkürtök, múzeumok – így készül a vadászkamara a Világkiállításra

A vadászat, a vadgazdálkodás elfogadottságának növelésére és a magyar vadászati hagyományok és értékek bemutatására koncentrál az Országos Magyar Vadászati Kamara a 2021-es Vadászati Világkiállítás alkalmával.

Tovább


Magasles

blogavatar

Mindenre rálátunk!

Írj nekünk!

Utolsó kommentek