Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Magasles
 

Főszerkesztőt vált a Nimród

Távozik a Nimród éléről Zoltán Attila főszerkesztő. Lapunk úgy értesült: Kovács Zoltán államtitkár, a vadászati világkiállítás kormánybiztosa veszi át a posztot.

Tovább

 

Kiderült, mennyit kapnak a megyei kamarák a világkiállítási programokra

Noha a vadászati világkiállítás anyagi részével kapcsolatos döntésekről semmit nem lehet tudni, mégis úgy tűnik: véglegesítették a költségvetést. Azt legalábbis kőbe vésték, mennyit költhetnek a megyei kamarai szervezetek: három év alatt kevesebbet, mint amennyit csak idén kommunikációra irányoztak elő.

Tovább

 

Semjén: világkiállítás lesz 2021-ben

A FeHoVa 2019 kiállítás megnyitóján Semjén Zsolt kijelentette: minden álhír terjesztése ellenére, ahogy 1971-ben, úgy 2021-ben is vadászati világkiállítást rendez Budapest. Kovács Zoltán kormánybiztos az őszinteség fontosságát hangsúlyozta.

Tovább

 

Világkiállítás: csak kérdések vannak

Tíz fős, kormánybiztosi titkárság, szervezőbizottság és a projektcég is bábáskodik a 2021-es vadászati világkiállítás körül. Mi a feladatuk? Miért kell ennyi szervezet? Ha nincs még költségvetése az expónak, mire költenek 2019-ben 7 milliárdot? Ezeket szerettük volna megtudni Kovács Zoltántól, a kiállítás kormányzati felelősétől.

Tovább

 

Világkiállítás: félmilliárdból projektcég, 129 millióból titkárság

A 2021-es vadászati világkiállításra már idén elköltene a kormány több mint félmilliárd forintot, a nemrégiben kormánybiztosnak kinevezett Kovács Zoltán tés titkársága pedig jövőre 129 milliót kapna.

Tovább


Magasles

blogavatar

Mindenre rálátunk!

Írj nekünk!

Utolsó kommentek