Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Magasles
 

Nem a tied, amit elgázoltál

Az amerikai szövetségi államok többségében az autósoknak joguk van hazavinni azt a vadat, amelyet elütöttek. Magyarországon ezt senki nem próbálja meg, ugyanis lopásnak számít.

Tovább

 

Itt van Zoltán - megjött vele a tavasz

Megérkezett Magyarországra Zoltán, a jeladós fekete gólya, aki február 16-án indult el a Közép-Afrikai Köztársaság területéről, hogy megtegye a több mint 6 ezer kilométeres útját Gemencig - közölte pénteken a Gemenc Zrt..

Tovább

 

Van ingyen ebéd, mégpedig szarvasból – pécsiek, irány a Kossuth tér!

A vadgasztronómiát népszerűsítő rendezvényt tart március 22-én, pénteken délután Pécsett a területi vadászakamarai és agrárkamarai szervezet. Aki siet, ingyen kóstolót kap a mesterszakács főztjéből.

Tovább

 

Kutyákat elzárni! - hamarosan kezdődik a rókák vakcínázása

2019. március 29. és április 14. között zajlik Magyarországon a rókák tavaszi veszettség elleni vakcinázása. Az érintett térségekben a vakcinázás kezdetétől számított 21 napig ebzárlatot és legeltetési tilalmat rendel el az illetékes járási főállatorvos. A csalétekszórás a lakott, beépített területeket nem érinti.

Tovább

 

Vadmacskákat keresnek Gemencen

Felméri a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatósága (DDNPI) a gemenci erdőben még meglévő vadmacskaállományt, amely a Duna alsó szakaszán eltűnőben van - közölte az igazgatóság.

Tovább


Magasles

blogavatar

Mindenre rálátunk!

Írj nekünk!

Utolsó kommentek