Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Magasles
 

Hamarosan megjelenik az új jogszabály a vadkárrendezésről

Ősszel új rendelet jelenik meg a vadkárrendezésről, valamint a hatósági trófeabírálat paramétereinek enyhítéséről - jelentette be Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes és Nagy István agrárminiszter szombaton a Zala megyei Pölöskén tartott országos vadásznapon.  Semjén Zsolt egyebek közt arról beszélt, hogy Európa egyik legjobbja a magyar vadászati törvény,...

Tovább

 

A második hullám levadássza a vadásztársaságokat

Elmaradt bevételek és növekvő kiadások kettős szorításában vannak a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetben a vadásztársaságok. Tönkremenetelük senkinek nem érdeke: nem csupán egy jól működő szektor kerülne padlóra, de a mezőgazdaság és az ökoszisztéma is kárát látná.

Tovább

 

Orvvadászt fogtak Bonnyán

Két olyan golyós vadászpuska és a hozzájuk tartozó 50-100 lőszer került elő egy házkutatás során, amelynek eredetét a tulajdonos nem tudta igazolni. A rendőrségi akcióra orvvadászat gyanúja miatt került sor Somogy megyében, egy Bonnya község melletti telephelyen.

Tovább

 

Bíróság előtt az agarazó rapsicok

Az Egri Járási Ügyészség a napokban négy emberrel szemben emelt vádat több bűncselekmény miatt, melyeket a Heves megyei Átány községben követtek el az elmúlt években.

Tovább

 

Értelmezhetetlen a legújabb, vadászati törvénymódosítás

Ingyenessé tenné a vadászaton való részvételt és az ott elejtett vad húsának elvitelét a KDNP-s Vejkey Imre törvénymódosítása. Pontosabban lehetőséget adna valamire, amire eddig is volt.   A “Versenyképesebb Magyarországért program egyes adóintézkedéseinek megvalósítását szolgáló törvények módosításáról” címet viselő javaslatcsomaghoz...

Tovább


Magasles

blogavatar

Mindenre rálátunk!

Írj nekünk!

Utolsó kommentek