Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Magasles
 

Hangulatkeltés mesterfokon: az angol stílusú fácánvadászat a bénáknak való

Műgyepes lőállásból, váltott puskával és puskatöltővel, karámban nevelt és onnan kiterelt fácánokra a legbénábbak lövöldöznek, mert így biztos a találat - hangzott el a minap egy tévéműsorban. A szakmai ostobaságoktól eltekintve az évszázados hagyománnyal rendelkező, angol stílusú fácánvadászatot ócsárolták.

Tovább

 

Rendőrkézen a kesztölci orvvadász – videó

Vaddisznót és egy vadászpuskát találtak az orvvadász kocsijában, amikor megállították a rendőrök. A házkutatás során viszont már hangtompítók is előkerültek.

Tovább

 

A vadhús még nyersen is biztonságos

Bár a szarvaskolbászban - a műfaj szabályai szerint - nyers hús van, semmivel nem veszélyesebb, mint a házisertésből készült termék. Sőt, sokkal biztonságosabb, mint az otthoni disznóvágás után készülő kolbász - állítja Kosztricz László, a vadhúsokból készült ételek egyik szakértője, készítője.

Tovább

 

2021-es világkiállítás: nem tudni még, mennyibe fog kerülni

Nem mertem még megmutatni a költségeket a gazdasági miniszternek - tréfálkozott a FeHoVa megnyitóján Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes. A költségvetés nem tekinthető soknak egy világkiállítás kapcsán - reagált lapunknak a szervező miniszteri biztos.

Tovább

 

2021-es világkiállítás: Semjén még nem merte megmutatni a költségvetést a pénzügyminiszternek

Semjén Zsolt, miniszterelnök-helyettes, az Országos Magyar Vadászati Védegylet elnöke és Fazekas Sándor agrárminiszter beszédével kezdődött a 25. FeHoVa, amelyet stílszerűen a vadászkamar kürtegyüttese nyitott meg.

Tovább


Magasles

blogavatar

Mindenre rálátunk!

Írj nekünk!

Utolsó kommentek