Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Magasles
 

Van ingyen ebéd, mégpedig szarvasból – pécsiek, irány a Kossuth tér!

A vadgasztronómiát népszerűsítő rendezvényt tart március 22-én, pénteken délután Pécsett a területi vadászakamarai és agrárkamarai szervezet. Aki siet, ingyen kóstolót kap a mesterszakács főztjéből.

Tovább

 

Visszafordíthatatlan károkat okoz az orvvadászat

Orrszarvú szarv, elefántcsont, tobzoskapikkely - ezek az orvvadászok legtöbbet érő zsákmányai. A vadon élő állatok illegális kereskedelme a mai napig nagy károkat okoz. Ha az orvvadászat tovább folytatódik, szakemberek szerint tíz éven belül egyes fajok akár el is tűnhetnek a Földről.

Tovább

 

Vadászok és rendőrök az orvvadászat visszaszorításáért

Az orvvadászat visszaszorítása, valamint az elkövetőkkel szembeni hatékony fellépés érdekében tartott megbeszélést a megyei rendőrség és a területi vadászkamara.

Tovább

 

Már a kormány sem beszél vadászati Világkiállításról

A kormány módosította az idei költségvetést, hogy az eddig vadászati világkiállításnak titulált rendezvény előkészítésére rendelkezésre álljon 7 milliárd forint. De a határozat már csak "vadászati kiállítást" emleget.

Tovább

 

Világkiállítás: csak kérdések vannak

Tíz fős, kormánybiztosi titkárság, szervezőbizottság és a projektcég is bábáskodik a 2021-es vadászati világkiállítás körül. Mi a feladatuk? Miért kell ennyi szervezet? Ha nincs még költségvetése az expónak, mire költenek 2019-ben 7 milliárdot? Ezeket szerettük volna megtudni Kovács Zoltántól, a kiállítás kormányzati felelősétől.

Tovább


Magasles

blogavatar

Mindenre rálátunk!

Írj nekünk!

Utolsó kommentek