Magasles
 

Borz és rántott pörkölt – durvul a legvadabb séf, Vári Dávid

Két évnyi munka után néhol abszurdba hajló receptekkel jelent meg a BOOOK Kiadónál Vári Dávid szakácskönyve, a Terítéken - A magyar vadgasztronómia receptkönyve. Vitatkoztunk vele szentségről és profánról, borzról és rántott pörköltről. (A szokásoktól eltérően ezúttal nem magázódtunk a riportalannyal - Vári Dáviddal ugyanis ez lehetetlen.) >> a poszt folytatódik

Tovább

 

Kipróbáltuk a Vadász Pub-ot – hogy önnek már ne kelljen. Soha!

Új sorozatunkban olyan vendéglátóhelyeket tesztelünk, amelyek vadász mivoltukkal vagy vadételekkel csalogatják vendégeiket. Elsőként a budapesti Vadász Pubban jártunk - név és kínálat is stimmel. De sajnos semmi más.

Tovább

 

Menzára került a vadhús – és a könyvespolcra

A vadhúsfogyasztás népszerűsítése mind a szakmai szervezetek, mind a kormányzat számára kiemelt feladat. Ehhez kapcsolódik egy új, hamarosan a boltokba kerülő, csak vadételekkel foglalkozó szakácskönyv is.

Tovább

 

Csomagtartóból került elő a feldarabolt bika

Orvvadászaton kaptak két marcali vadászt, akik kocsijuk csomagtartójába tuszkolták a feldarabolt bikát.

Tovább

 

Van ingyen ebéd, mégpedig szarvasból – pécsiek, irány a Kossuth tér!

A vadgasztronómiát népszerűsítő rendezvényt tart március 22-én, pénteken délután Pécsett a területi vadászakamarai és agrárkamarai szervezet. Aki siet, ingyen kóstolót kap a mesterszakács főztjéből.

Tovább


Magasles

blogavatar

Mindenre rálátunk!

Írj nekünk!

Utolsó kommentek