Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Magasles
 

2021-es világkiállítás: nem tudni még, mennyibe fog kerülni

Nem mertem még megmutatni a költségeket a gazdasági miniszternek - tréfálkozott a FeHoVa megnyitóján Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes. A költségvetés nem tekinthető soknak egy világkiállítás kapcsán - reagált lapunknak a szervező miniszteri biztos.

Tovább

 

2021-es világkiállítás: Semjén még nem merte megmutatni a költségvetést a pénzügyminiszternek

Semjén Zsolt, miniszterelnök-helyettes, az Országos Magyar Vadászati Védegylet elnöke és Fazekas Sándor agrárminiszter beszédével kezdődött a 25. FeHoVa, amelyet stílszerűen a vadászkamar kürtegyüttese nyitott meg.

Tovább

 

Semjén: perben állunk az Európai Unióval

Megszületett a kormánydöntés arról, hogy Magyarország is csatlakozik Csehországhoz az Európai Unió ellen indított perben - tájékoztatta lapunkat Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes.

Tovább

 

Magyarország is bíróságra megy az uniós fegyvertörvény miatt

A szerdai kormányülésen már jóvá is hagyhatja a kabinet: Magyarország is csatlakozik a csehek által indított perhez, amelynek tétje az uniós fegyvertartási szabályok visszavonása. Eközben Semjén Zsolt rendet vágott a vadászatot érintő jogalkotásban.

Tovább

 

Semjén: A magyar állam keményen odacsap

Nincs türelmi idő, aki nem vette komolyan a FeHoVa-n elmondott figyelmeztetést, annak viselnie kell a büntetőtörvénykönyv szigorát - üzente Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes mindazoknak, akik hormonokkal, vagy más módon manipulált trófeás vadból akarnak pénzt csinálni.

Tovább


Magasles

blogavatar

Mindenre rálátunk!

Írj nekünk!

Utolsó kommentek