Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Magasles
 

Glück: semmi szükség a vadászjegy árának emelésére

Tiltakozást szervez a vadászjegy áremelése ellen, mondván: legalábbis kérdéses a pénz értelmes felhasználása, és hiányzik a kamarai vezetésbe vetett, szükséges bizalom. Glück Balázzsal, a Magyar Vadászíjász Egyesület titkárával, bloggerrel beszélgettünk.

Tovább

 

Elkészült a vadászjegy emeléséről szóló miniszteri rendelet

"A Rendelet 50. § (1) bekezdésében, az "állami vadászjegy" szövegrész helyébe a "vadászjegy", a "tízezer" szövegrész helyébe a "húszezer" szöveg lép." - áll az agrártárca rendelet-tervezetében. Az áremelés indoka: "a vadgazdálkodási ágazat pénzügyi helyzetének rendezése".

Tovább

 

Áremelésre készül a Kamara - káosz lehet a vadászjegyek kiadásánál

2019-ben csupán egyetlen, az év legrövidebb hónapja áll majd a megyei kamarák rendelkezésére, hogy kiadják az új vadászjegyeket - erről döntött az Országos Magyar Vadászkamara elnöksége. A végső szót a december 18-i küldöttközgyűlés mondja ki.

Tovább

 

Pechtol: ma sem tudom, pontosan miért történt mindez velem

Először beszélt a Kamarából való elmozdításáról Pechtol János, a Védegylet ügyvezető elnöke. Miként arról is: hogyan képzeli a két szervezet együttműködését.

Tovább

 

Az OMVK elnöksége mindenképp árat akar emelni

A jogszabály-módosító javaslatok megjelenésével egy időben küldte ki az OMVK a soron következő elnökségi ülés napirendi pontjairól szóló tervezetet. Ebben három lehetőséget vázoltak fel a vadászjegy áremelésével kapcsolatban.

Tovább


Magasles

blogavatar

Mindenre rálátunk!

Írj nekünk!

Utolsó kommentek