Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Magasles
 

Érdekli a valós ASP helyzet? Itt a helye!

Immár hagyomány az őszi szakkonferencia Somogyban. Idén október 24-én, Kaposváron tájékozódhatnak az aktuális, vadgazdálkodási kérdésekről az érdeklődők.

Tovább

 

Titokzatos fegyveres szerv fog vaddisznókra lövöldözni hangtompítóval és éjjellátóval

A Nébih kitart amellett, hogy fel sem merült a hivatal részéről a hangtompító és az elektronikus céltávcső alkalmazása. Annak ellenére is, hogy a véleményezésre kiküldött határozat-tervezetben szerepel. A hadsereget pedig ők nem is emlegették. Csak egy rejtélyes "külső fegyveres szervet".

Tovább

 

A solymászok hallatják a hangjukat - a vadászati vezetők nem

Egy hete írtunk a Magyar Solymász Egyesület elnökének durva, rasszista kijelentéseiről, majd a társaság működéséről. Miközben a solymászok nyílt levélben álltak ki elnökükkel szemben, a magyar vadászati vezetők továbbra is hallgatnak.

Tovább

 

Eltűnt több száz ASP-s vaddisznó

Minimum problémás Bognár Lajos főállatorvos bombasztikus bejelentése, amely szerint több száz, ASP-ben elhullott vaddisznót találtak egy zárt kertben. Az viszont biztos: a Nébih fontolgatja a hadsereg bevetésének lehetőségét a betegséggel szemben.

Tovább

 

Székelyföldön okozzák a legnagyobb problémát a medvék

A román környezetvédelmi minisztérium megrendelésére 2019 tavaszán készített állománybecslés szerint az országban 6450 és 7200 közötti a vadon élő medvék száma.

Tovább


Magasles

blogavatar

Mindenre rálátunk!

Írj nekünk!

Utolsó kommentek