Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Magasles
 

Félmilliót ér a Nimród főszerkesztősége Kovácsnak

Az Országos Magyar Vadászati Védegylet elnöksége tavaly nyáron közölte, hogy júlis 27-től 2021. december 31-ig Kovács Zoltán volt kormányszóvivőt, a 2021. évi "Egy a természettel" Vadászati és Természeti Világkiállítás lebonyolításért felelős kormánybiztost bízzák meg a Nimród Vadászújság főszerkesztői feladataival.

Tovább

 

Koronavírus: már a vadhús kereskedelmét is betiltották

A kínai hatóságok vasárnap ideiglenesen betiltották a vadhús értékesítését a piacokon, boltokban, éttermekben és online platformokon az új koronavírus terjedését megfékezendő - írta közleményében a helyi mezőgazdasági minisztérium.

Tovább

 

Értelmezhetetlen a legújabb, vadászati törvénymódosítás

Ingyenessé tenné a vadászaton való részvételt és az ott elejtett vad húsának elvitelét a KDNP-s Vejkey Imre törvénymódosítása. Pontosabban lehetőséget adna valamire, amire eddig is volt.   A “Versenyképesebb Magyarországért program egyes adóintézkedéseinek megvalósítását szolgáló törvények módosításáról” címet viselő javaslatcsomaghoz...

Tovább

 

Engedélyeznék az erdélyi kopóval való vadászatot

Módosítaná a hatályos vadászati törvényt a kereszténydemokrata Simicskó István. Beadványa lényege: ezentúl nem csupán agárral, hanem erdélyi kopóval is lehetne vadászni.

Tovább

 

Kelemen Anna a vadvédelem fontosságáról - igen, Annácska

Nehezen találjuk a szavakat, amikor a nemzet Annácskája hívja fel a figyelmet "Bambi párzási időszakára". Persze húzhatjuk a szánkat, de könnyen lehet, hogy ez az üzenet sokkal inkább célba ér, mint bárki másé.

Tovább


Magasles

blogavatar

Mindenre rálátunk!

Írj nekünk!

Utolsó kommentek