Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Magasles
 

Vádat emelnek a francia pár kutyáját lelövő vadász ellen

Állatkínzás és rongálás vétségének megalapozott gyanúja miatt emelnek vádat a 41 éves, szalkaszentmártoni, hivatásos vadász ellen. A férfi tavasz szeptemberben végzett az állattal.

Tovább

 

Tilos krokodilra vadászni, ezért az állat vadászik az emberre

Krokodil ölhette meg azt a 35 éves férfit, akinek holttestét hétfő reggel találták meg a queenslandi vadvédelmi hatóság emberei. Egy 18 éves fiút a karján harapott meg vasárnap egy krokodil, az ő életét sikerült megmenteni. Ez is a vadászati tilalom hatása lehet.

Tovább

 

Megijedtek a szocialisták – nem kaphat múzeumot a kamara

A sajtó és a többi ellenzéki párt nyomására hivatkozva az MSZP visszavonta annak a törvénytervezetnek a támogatását, amely a Vadászkamarának adta volna a hatvani Vadászati Múzeumot. Ahogy azt korábban megírtuk: e hét keddjén nyújtotta be nyolc országgyűlési képviselő a parlamentnek azt a törvénytervezetet, amely az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK)...

Tovább

 

Fidesz-MSZP koalíció segíti a vadászmúzeumot

Példátlan együttműködés történt a hatvani vadászmúzeum kapcsán: fideszes, kereszténydemokrata és szocialista képviselők közösen nyújtották be a múzeum átadásáról szóló törvényjavaslatot.

Tovább

 

Megújított kifutóban láthatók az új medvék 

Veresegyházi medvék érkeztek a Budakeszi Vadasparkba. Naponta fejenként 15 kiló zöldséget és gyümölcsöt esznek meg. A látogatók egyik kedvence a legnagyobb európai emlős

Tovább


Magasles

blogavatar

Mindenre rálátunk!

Írj nekünk!

Utolsó kommentek