Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Magasles
 

Kipróbáltuk a Vadász Pub-ot – hogy önnek már ne kelljen. Soha!

Új sorozatunkban olyan vendéglátóhelyeket tesztelünk, amelyek vadász mivoltukkal vagy vadételekkel csalogatják vendégeiket. Elsőként a budapesti Vadász Pubban jártunk - név és kínálat is stimmel. De sajnos semmi más.

Tovább

 

Feloldották a tűzgyújtási tilalmat

Az elmúlt hét csapadékos időjárásának köszönhetően jelentősen csökkent a tűzveszély az erdő és mezőgazdasági területeken, ezért 2019. április 16-tól az ország teljes területén visszavonják a tűzgyújtási tilalmat. A Nébih azonban figyelmeztet: Magyarországon az erdőtüzek 99 százalékát emberi mulasztás okozza.

Tovább

 

Az autópálya állította meg a sertéspestist

Szezonális hatásokkal magyarázza a Nébih, miért emelkedett meg drasztikusan az elmúlt hetekben az ASP-detektálások száma. A hivatal szerint sikerült lokalizálni a kórt, és siker, hogy nem terjedt át a háztáji állományra.

Tovább

 

Kútba esett az őzgida

Kútba esett őzgida mentéséhez kérték a tűzoltók segítségét április 15-én reggel a Tolna megyei Ozora határában.

Tovább

 

Kiderült, mennyit kapnak a megyei kamarák a világkiállítási programokra

Noha a vadászati világkiállítás anyagi részével kapcsolatos döntésekről semmit nem lehet tudni, mégis úgy tűnik: véglegesítették a költségvetést. Azt legalábbis kőbe vésték, mennyit költhetnek a megyei kamarai szervezetek: három év alatt kevesebbet, mint amennyit csak idén kommunikációra irányoztak elő.

Tovább


Magasles

blogavatar

Mindenre rálátunk!

Írj nekünk!

Utolsó kommentek