Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Magasles
 

Vadászok szedik a szemetet Somogyban

A Somogy Megyei Vadászok Szövetsége és a megyei Vadászkamara és a Somogyi Vadászhölgyek Klubja szervez természettakarítási akciót a Szövetség oktatási célú vadászterületén.

Tovább

 

Nem a tied, amit elgázoltál

Az amerikai szövetségi államok többségében az autósoknak joguk van hazavinni azt a vadat, amelyet elütöttek. Magyarországon ezt senki nem próbálja meg, ugyanis lopásnak számít.

Tovább

 

Magának kereste a bajt a medvetámadás áldozata

A rendőrségi vizsgálat szerint a pénteki székelyföldi halálos medvetámadás azt követően történt, hogy az áldozat maga ment a nagyvad barlangjához és megdobálta a barlangot.

Tovább

 

Így segít az éjjellátó embert lőni – megrázó felvételek

Az éjjellátó céltávcső engedélyezésének támogatói azzal érvelnek: biztonságosabbá teszi a vadászatot. Az alábbi videó nyilvánosságra hozását a svéd ügyészség engedélyezte. A felvételt rögzítő éjjellátó berendezés segítségével lőtt le egy kocogót a norvég vadász, mert vadnak vélte.

Tovább

 

Itt van Zoltán - megjött vele a tavasz

Megérkezett Magyarországra Zoltán, a jeladós fekete gólya, aki február 16-án indult el a Közép-Afrikai Köztársaság területéről, hogy megtegye a több mint 6 ezer kilométeres útját Gemencig - közölte pénteken a Gemenc Zrt..

Tovább


Magasles

blogavatar

Mindenre rálátunk!

Írj nekünk!

Utolsó kommentek