Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Magasles
 

Társadalmi vitára bocsátották az áremelésről szóló rendelet-tervet

Társadalmi vitára bocsátotta a kormány honlapján az agrártárca az "egyes vadgazdálkodással összefüggő miniszteri rendeletek módosításáról" szóló előterjesztést. Ennek része a vadászjegy árának megduplázása.

Tovább

 

Elkészült a vadászjegy emeléséről szóló miniszteri rendelet

"A Rendelet 50. § (1) bekezdésében, az "állami vadászjegy" szövegrész helyébe a "vadászjegy", a "tízezer" szövegrész helyébe a "húszezer" szöveg lép." - áll az agrártárca rendelet-tervezetében. Az áremelés indoka: "a vadgazdálkodási ágazat pénzügyi helyzetének rendezése".

Tovább

 

Megnyílt az út a vadászjegy árának megduplázása előtt

Két salátatörvény tervezetét is benyújtották kormánypárti képviselők az országgyűlésnek. Ezek - egyebek mellett - lehetővé teszik, hogy ne törvény, csak miniszteri rendelet határozza meg a vadászjegyért fizetendő összeg mértékét.

Tovább

 

A horgászoknak már van, a vadászok csak álmodozhatnak róla: elektronikus engedély

A jövő évtől kezdve a horgászok horgászkártyát válthatnak ki, amely - felhő alapú technológia segítségével - kiváltja az eddigi, papír alapú engedélyt és azonosítót. A vadászok ilyesmiről csak álmodhatnak.

Tovább

 

Nem a vadászjegy, hanem a kamarai tagság díja emelkedik jövőre

A vadászjegy árának duplájára emelése helyett kerülőúton, de ugyan annyi pénzt akar beszedni a Kamara a vadászoktól: a kötelező kamarai tagság díját emelnék 2019-től 10 ezer forinttal.

Tovább


Magasles

blogavatar

Mindenre rálátunk!

Írj nekünk!

Utolsó kommentek