Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Magasles
 

A legbénább vadász: nyolc lövésből négy csacsi

Állítása szerint szarvasteheneknek nézte a 38 éves, svájci vadász a négy francia szamarat, ezért lőtt rájuk. A rendőrség kétkedve fogadta a magyarázatot.

Tovább

 

Belterületi vadkilövés - a vadászat szürke zónája

Ezúttal Bicske belterületén döröghetnek a fegyverek: a rendőrség szeptember elsejétől november végéig engedélyezte a vadelejtést. A szabályok azonban alig teszik lehetővé az érdemi ritkítást - azonban a jelek szerint nincs kormányzati felelőse a belterületi vadelejtésnek.

Tovább

 

A vadászati világkiállítás nem csak a vadászatról szól majd

Én sem az a vadász vagyok, amelyikről beszélni szeretnék a kiállításon - mondta Károlyi József, a 2021-es budapesti Vadászati Világkiállítás miniszteri biztosa. Lapunknak adott interjújában arról is beszélt, milyen meglepetésekkel készül a rendezvényre.

Tovább

 

Ha igazán jót akar enni, ezt ki ne hagyja!

Immár 11. alkalommal gyűlnek össze Soponyán a vadételek szerelmesei. Aki igazán jót akar enni, nem hagyhatja ki a fesztivált, és még izzadnia sem, hogy fát vágjon a bográcsok alá - megteszik ezt az országos favágóverseny döntősei.

Tovább

 

A vadászkamaráé lett a hatvani múzeum

Politikai viták és hosszas egyeztetés után végül az Országos Magyar Vadászkamarához került a hatvani vadászati múzeum üzemeltetése. A költségvetés évek alatt egymilliárd forintot ad a működtetésre.

Tovább


Magasles

blogavatar

Mindenre rálátunk!

Írj nekünk!

Utolsó kommentek