Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Magasles
 

Egy vadász soha nem zakkan meg

A "megzakkant vadász" által elkövetett emberölés apropóján írt az Index a fegyvertartás feltételeit boncolgató, címében erősen provokatív cikket. Némi pontosítás mindenképp szükséges a szöveghez.

Tovább

 

Így pusztít a cukiság - ne mentsd meg az őzeket!

Mit nem lehet azon megérteni, hogy nem árva? - teszi fel a kérdést közösségi oldalán a mályi Madármentő Állomás. Az elmúlt hetekben már négy őzgidát vittek be hozzájuk jószándékú túristák - akik valójában elrabolták anya mellől a fiatal őzeket.

Tovább

 

Főszerkesztőt vált a Nimród

Távozik a Nimród éléről Zoltán Attila főszerkesztő. Lapunk úgy értesült: Kovács Zoltán államtitkár, a vadászati világkiállítás kormánybiztosa veszi át a posztot.

Tovább

 

30 éves a Szegedi Vadaspark

Harmincéves a Szegedi Vadaspark, a jubileumot változatos programokkal, az intézmény történetét bemutató kiállítás megnyitása mellett az axis szarvasok (Axis axis) kifutójának átadásával ünnepelték vasárnap.

Tovább

 

A Századvég fogja reklámozni a vadászati világkiállítást

Kiírták a pályázatot a 2021-es vadászati világkiállítás reklámozására. A promócióra - ahogy azt korábban megírtuk - 2019.ben (!) egymilliárd forintot szánnak. Mindössze egyetlen konzorcium jelentkezett a munkára, amely a Századvéget is soraiban tudja.

Tovább


Magasles

blogavatar

Mindenre rálátunk!

Írj nekünk!

Utolsó kommentek