Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Magasles
 

Merkel barom, lengyel zsidó, az arabok “homoki niggerek” - a fősolymász szerint

Rasszista, mocskolódó hozzászólásokat ír a közösségi oldalon a Magyar Solymász Egyesület elnöke. Prágay István egyébként a magyar solymász társadalmat képviseli a 2021-es vadászati világkiállítás szervező testületében, emellett a Kovács Zoltán államtitkár vezette Nimród szerkesztőbizottságának tagja.

Tovább

 

Vadász leszel és katona… – összeborult a honvédség és a vadászkamara

Együttműködési keretmegállapodást kötött a Honvédelmi Minisztérium, a Magyar Honvédség, az Országos Magyar Vadászati Védegylet és az Országos Magyar Vadászkamara. Azt azonban homály fedi, pontosan hogyan is működne együtt a hadsereg és a vadásztársadalom.

Tovább

 

Kiderült, mennyit kapnak a megyei kamarák a világkiállítási programokra

Noha a vadászati világkiállítás anyagi részével kapcsolatos döntésekről semmit nem lehet tudni, mégis úgy tűnik: véglegesítették a költségvetést. Azt legalábbis kőbe vésték, mennyit költhetnek a megyei kamarai szervezetek: három év alatt kevesebbet, mint amennyit csak idén kommunikációra irányoztak elő.

Tovább

 

Semjén: világkiállítás lesz 2021-ben

A FeHoVa 2019 kiállítás megnyitóján Semjén Zsolt kijelentette: minden álhír terjesztése ellenére, ahogy 1971-ben, úgy 2021-ben is vadászati világkiállítást rendez Budapest. Kovács Zoltán kormánybiztos az őszinteség fontosságát hangsúlyozta.

Tovább

 

Elnökségi ülést tartott a Védegylet

A következő évre vonatkozó feladatokról is döntött az OMVV elnöksége idei évzáró ülésén. A vadászatra jogosultak érdekképviseletének programcsomagja a vadgazdálkodókat érintő legaktuálisabb jogi nehézségek megoldását célozza, emellett számos, a munkájukat segítő fejlesztést is tervez. A Védegylet budapesti székházában december 3-án tartott egyeztetésen...

Tovább


Magasles

blogavatar

Mindenre rálátunk!

Írj nekünk!

Utolsó kommentek