Magasles
 

Elnökségi ülést tartott a Védegylet

A következő évre vonatkozó feladatokról is döntött az OMVV elnöksége idei évzáró ülésén. A vadászatra jogosultak érdekképviseletének programcsomagja a vadgazdálkodókat érintő legaktuálisabb jogi nehézségek megoldását célozza, emellett számos, a munkájukat segítő fejlesztést is tervez. A Védegylet budapesti székházában december 3-án tartott egyeztetésen a...

Tovább

 

Társadalmi vitára bocsátották az áremelésről szóló rendelet-tervet

Társadalmi vitára bocsátotta a kormány honlapján az agrártárca az "egyes vadgazdálkodással összefüggő miniszteri rendeletek módosításáról" szóló előterjesztést. Ennek része a vadászjegy árának megduplázása.

Tovább

 

Világkiállítás: 250 milliót költenének jövőre a logóra, 750 millió ajándéktárgyakra

Bár a 2021-es vadászati világkiállítás logóját ünnepélyes keretek között mutatták be idén szeptember 8-án, az országos vadásznapon, egy kormány-előterjesztés jövőre 250 millió forintot áldozna logótervezésre, gyártásra és matricák készítésére. 750 milliót pedig ajándéktárgyak készítésére.

Tovább

 

Károlyi József közleménye

Károlyi József, a vadászati világkiállítás volt miniszeteri biztosa lapunkhoz az alábbi közleményt juttatta el, valamint kikötötte: az teljes terjedelemben, változtatás nélkül jelentethetjük meg kizárólag. Íme:

Tovább

 

A vad az államé, a kár a vadásztársaságé

Speciális ágazat a vadgazdálkodás: miközben nem saját tulajdonával gazdálkodik a jogosult, még biztosítást sem köthet az előforduló káreseményekre.

Tovább


Magasles

blogavatar

Mindenre rálátunk!

Írj nekünk!

Utolsó kommentek