Magasles
 

Bükki farkas: semmi nem igazolja, hogy vadász lőtt

Immár bizonyos, hogy lövés végzett az október 8-án, a Bükki Nemzeti Park - nem védett - területén megtalált farkassal. Az üggyel kapcsoltban a rendőrség újra nyitotta a 2013-ban, hasonló ügyben kezdett, de eredménytelenül zárult nyomozás aktáit.

Tovább

 

90 éves a Nemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács

Az 1928-as éreskújvári konferenciára, a Nemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács megalakulására emlékeztek a szlovák és a magyar vadászati szervezetek december 7-én, Érsekújváron.

Tovább

 

Glück: semmi szükség a vadászjegy árának emelésére

Tiltakozást szervez a vadászjegy áremelése ellen, mondván: legalábbis kérdéses a pénz értelmes felhasználása, és hiányzik a kamarai vezetésbe vetett, szükséges bizalom. Glück Balázzsal, a Magyar Vadászíjász Egyesület titkárával, bloggerrel beszélgettünk.

Tovább

 

Sportlövők és állatvédők is kapnak a világkiállítás millióiból

Százmilliós nagyságrendben jutna a pénzhez sok olyan szervezet, amelyek csak érintőlegesen kapcsolódnak akár a vadászathoz, akár a természetvédelemhez. Tovább elemezzük a 2021-es világkiállítás költségvetésének tervezetét.

Tovább

 

Világkiállítás: félmilliárdból projektcég, 129 millióból titkárság

A 2021-es vadászati világkiállításra már idén elköltene a kormány több mint félmilliárd forintot, a nemrégiben kormánybiztosnak kinevezett Kovács Zoltán tés titkársága pedig jövőre 129 milliót kapna.

Tovább


Magasles

blogavatar

Mindenre rálátunk!

Írj nekünk!

Utolsó kommentek