Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Magasles
 

30 éves a Szegedi Vadaspark

Harmincéves a Szegedi Vadaspark, a jubileumot változatos programokkal, az intézmény történetét bemutató kiállítás megnyitása mellett az axis szarvasok (Axis axis) kifutójának átadásával ünnepelték vasárnap.

Tovább

 

Elképesztő gólyamészárlás Libanonban

Vadgazdálkodást nem folytatnak velük, húsukat alig fogyasztják, trófeája nincs - mégis tömegesen pusztítják Libanonban az Európába tavasszal visszatérő gólyákat. És mindezt a helyiek vadászatnak nevezik.

Tovább

 

Medvét láttak Balatonnál

Megtörtént az idei első medveészlelés Heves megyében, március 30-án Balaton határában, a falu, Bekölce és Borsodnádasd között látott egy kis termetű medvét a nádasdi, de Budapesten élő fotós, Petrók György.

Tovább

 

Itt van Zoltán - megjött vele a tavasz

Megérkezett Magyarországra Zoltán, a jeladós fekete gólya, aki február 16-án indult el a Közép-Afrikai Köztársaság területéről, hogy megtegye a több mint 6 ezer kilométeres útját Gemencig - közölte pénteken a Gemenc Zrt..

Tovább

 

Kutyákat elzárni! - hamarosan kezdődik a rókák vakcínázása

2019. március 29. és április 14. között zajlik Magyarországon a rókák tavaszi veszettség elleni vakcinázása. Az érintett térségekben a vakcinázás kezdetétől számított 21 napig ebzárlatot és legeltetési tilalmat rendel el az illetékes járási főállatorvos. A csalétekszórás a lakott, beépített területeket nem érinti.

Tovább


Magasles

blogavatar

Mindenre rálátunk!

Írj nekünk!

Utolsó kommentek