Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Magasles
 

Ülésezett az OMVK elnöksége

Az Országos Magyar Vadászkamara Elnöksége 2019. április 15-én tartotta soron következő ülését. Az ülésen összesen 16 napirendi pontot tárgyalt az Elnökség.

Tovább

 

Sikeres volt a vadászok erdőtakarítása – sajnos kevés volt egy konténer

Népes csapat gyülekezett az esős idő ellenére 2019. április 14-én a Somogy Megyei Vadászok Szövetségének tanfolyamos gyakorló területén Kaposvár határában. A "Vadászok tavaszi természettakarítási akciója Somogyban" rendezvényre közel hatvanan regisztráltak, ebből az rossz idő ellenére is megjelent 54 fő.

Tovább

 

Elképesztő gólyamészárlás Libanonban

Vadgazdálkodást nem folytatnak velük, húsukat alig fogyasztják, trófeája nincs - mégis tömegesen pusztítják Libanonban az Európába tavasszal visszatérő gólyákat. És mindezt a helyiek vadászatnak nevezik.

Tovább

 

Vaddisznót lopott az orvvadász

Az egyik salgótarjáni vadásztársaság területén ejtette el a vadat az 50 éves férfi.

Tovább

 

Borz és rántott pörkölt – durvul a legvadabb séf, Vári Dávid

Két évnyi munka után néhol abszurdba hajló receptekkel jelent meg a BOOOK Kiadónál Vári Dávid szakácskönyve, a Terítéken - A magyar vadgasztronómia receptkönyve. Vitatkoztunk vele szentségről és profánról, borzról és rántott pörköltről. (A szokásoktól eltérően ezúttal nem magázódtunk a riportalannyal - Vári Dáviddal ugyanis ez lehetetlen.) >> a poszt folytatódik

Tovább


Magasles

blogavatar

Mindenre rálátunk!

Írj nekünk!

Utolsó kommentek