Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Magasles
 

Somogyi vadászhölgyek nyerték a gasztronómiai fesztviált

Páratlan Somogy megyei siker az Országos Vadásznap- és Nemzetközi Vadgasztronómiai Fesztiválon.

Tovább

 

Így pusztít a cukiság - ne mentsd meg az őzeket!

Mit nem lehet azon megérteni, hogy nem árva? - teszi fel a kérdést közösségi oldalán a mályi Madármentő Állomás. Az elmúlt hetekben már négy őzgidát vittek be hozzájuk jószándékú túristák - akik valójában elrabolták anya mellől a fiatal őzeket.

Tovább

 

Védd az erdőt - egyél vadat!

A legfrisseb hír: durván drágul a tojás, mert hamarosan nem forgalmaznak a legnagyobb áruházak ketreces tartásból származó terméket. Eközben az egyetlen, ténylegesen fenntartható élelmiszer-előállító szektort, a vadgazdálkodást, teljesen magára hagyták.

Tovább

 

Borz és rántott pörkölt – durvul a legvadabb séf, Vári Dávid

Két évnyi munka után néhol abszurdba hajló receptekkel jelent meg a BOOOK Kiadónál Vári Dávid szakácskönyve, a Terítéken - A magyar vadgasztronómia receptkönyve. Vitatkoztunk vele szentségről és profánról, borzról és rántott pörköltről. (A szokásoktól eltérően ezúttal nem magázódtunk a riportalannyal - Vári Dáviddal ugyanis ez lehetetlen.) >> a poszt folytatódik

Tovább

 

Kipróbáltuk a Vadász Pub-ot – hogy önnek már ne kelljen. Soha!

Új sorozatunkban olyan vendéglátóhelyeket tesztelünk, amelyek vadász mivoltukkal vagy vadételekkel csalogatják vendégeiket. Elsőként a budapesti Vadász Pubban jártunk - név és kínálat is stimmel. De sajnos semmi más.

Tovább

«
12345

Magasles

blogavatar

Mindenre rálátunk!

Írj nekünk!

Utolsó kommentek