Magasles
 

Barlangok közé rejtette az FM a vadaskerteket

A barlangok nyilvántartásának módosításáról szóló rendelet-tervezetbe rejtett el az agrártárca változtatásokat egyes vadgazdálkodási eljárásokról. Vadaskertek, fácánok és korrupt hivatalnokok a célkeresztben.

Tovább

 

Betiltanák a csalisípot és a vadaskerteket

Társadalmi egyeztetésre bocsátotta az agrártárca a vadászati tájegységek vadgazdálkodási tervéről szóló rendelet-tervezetet. Meglepőnek tűnő tiltások találhatóak benne és csupán 24 óra áll az érintettek rendelkezésére a véleményezésre.

Tovább

 

A vízimadarak etetése nem segítség, hanem gyilkosság

A pokolba vezető út is jószándékkal van kikövezve. Épp ilyen a vízimadarak jószándékú, de hihetetlenül káros etetése. Mutatjuk, miért gyilkosság, amit életmentésnek gondolunk.

Tovább

 

A vadászat a nemzeti kultúra része

Interaktív Vadászati Tanösvényen ismerkedhetnek meg az érdeklődők a Budakeszi Vadasparkban a vadászat nagyjaival, hagyományával, látásmódjával. A park igazgatója reméli: hozzájárulnak a vadászattal kapcsolatos előítéletek lebontásához.

Tovább

 

Magyarország körül tombol a sertéspestis

Újabb vaddisznótetemből mutatták ki Ukrajnában, csupán néhány kilométerre a magyar határtól az afrikai sertéspestist. Eközben Csehországban a fertőzés gócpontjában minden disznót levágnak.

Tovább


Magasles

blogavatar

Mindenre rálátunk!

Írj nekünk!

Utolsó kommentek