Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Magasles
 

Pirosbetűs ünnep lehet a fekete péntek - végre

Egy éve még egyetlen magyar vadászbolt sem vette át az USA-ban elterjedt Fekete Péntek akciókat. Örömmel jelentjük: megérkezett az első fecske - amely talán, ha nem is nyarat, de fekete péntekeket csinál az országban.

Tovább

 

Vadászetika? Ugyan minek! Csak a pénz számít

Elektronikus céltávcső - használata törvényileg tilos és etikátlan. Mégis hatalmasat kaszálnak vele a vadászboltok, mert árusítani szabad. Megkérdeztük: miért? Egyedül a Kamara reagált - a többi lapít.

Tovább

 

Már légfegyverrel is lehet vadászni Texasban – videó

Szeptember elsejétől engedélyezi a texasi hatóság, hogy bizonyos állatfajok légfegyverrel is vadászhatóak. Magyarországon vadászatra nem lehet ilyen fegyvert használni, azonban az erősség alapján bizonyos fajtái engedélykötelesek.

Tovább

 

Továbbra sem lehet hangtompítót és hőkamerás céltávcsövet használni

Csupán kodifikációs pontatlanság, szerkesztési hiba történt, emiatt jelent meg péntek délután az országos főállatorvos határozata úgy, hogy diagnosztikai céllal történő elejtés során engedély adható hőkamerás céltávcső és hangtompító használatára.

Tovább

 

Vadászok, figyelem! Ha nincs érvényes vadászjegye, bűncselekményt követ el!

A tavasz első napja egyben az új vadászati év kezdetét is jelenti. Az a vadász, aki nem rendelkezik 2018-ra érvényes vadászjeggyel, az szerda éjfél óta súlyos bűncselekményt követ el.

Tovább

«
1234

Magasles

blogavatar

Mindenre rálátunk!

Írj nekünk!

Utolsó kommentek