Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Magasles
 

Hamarosan megjelenik az új jogszabály a vadkárrendezésről

Ősszel új rendelet jelenik meg a vadkárrendezésről, valamint a hatósági trófeabírálat paramétereinek enyhítéséről - jelentette be Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes és Nagy István agrárminiszter szombaton a Zala megyei Pölöskén tartott országos vadásznapon.  Semjén Zsolt egyebek közt arról beszélt, hogy Európa egyik legjobbja a magyar vadászati törvény,...

Tovább

 

A második hullám levadássza a vadásztársaságokat

Elmaradt bevételek és növekvő kiadások kettős szorításában vannak a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetben a vadásztársaságok. Tönkremenetelük senkinek nem érdeke: nem csupán egy jól működő szektor kerülne padlóra, de a mezőgazdaság és az ökoszisztéma is kárát látná.

Tovább

 

Orvvadászt fogtak Bonnyán

Két olyan golyós vadászpuska és a hozzájuk tartozó 50-100 lőszer került elő egy házkutatás során, amelynek eredetét a tulajdonos nem tudta igazolni. A rendőrségi akcióra orvvadászat gyanúja miatt került sor Somogy megyében, egy Bonnya község melletti telephelyen.

Tovább

 

Korona és ASP - két tűz között a vadászok

A vadgazdálkodókat egyszerre két járvány is sújtja: a mindenkit megbénító koronavírus mellett az afrikai sertéspestis ellen is küzdeniük kell. A Nébih pedig nem tűnik engedékenynek.

Tovább

 

Bíróság előtt az agarazó rapsicok

Az Egri Járási Ügyészség a napokban négy emberrel szemben emelt vádat több bűncselekmény miatt, melyeket a Heves megyei Átány községben követtek el az elmúlt években.

Tovább


Magasles

blogavatar

Mindenre rálátunk!

Írj nekünk!

Utolsó kommentek