Magasles
 

Január elsejétől drágul a vadászjegy

Nem változik a vadászjegyek kiváltásának két hónapos határideje, mivel már január elsejétől duplájára emelkedik a jegyek ára - derült ki az OMVK küldöttközgyűlésén.

Tovább

 

Kovács: 7 milliárd költ jövőre az állam a vadászati világkiállításra

Jövőre, év elején a megvalósítás szakaszába lép a 2021-es budapesti vadászati világkiállítás megrendezésének előkészítése - mondta Kovács Zoltán az "Egy a természettel" Nemzetközi Vadászati és Természeti Kiállítás és az ehhez kapcsolódó rendezvénysorozat lebonyolításáért felelős kormánybiztos.   Kovács Zoltán elmondta: a kormánybiztosság,...

Tovább

 

A Bambival büntetik az orvvadászt

Szabadságvesztésének letöltése alatt legalább havonta egyszer meg kell néznie egy amerikai orvvadásznak a Walt Disney filmstúdió Bambi című 1942-es animációs filmklasszikusát, amelyben egy kis szarvasborjú vadorzók miatt veszíti el anyját.

Tovább

 

Jámbor: nem a Kamara, hanem a Vadgazdálkodási Alap miatt kell az áremelés

Nem a Kamara, hanem az agrártárca kezdeményezte a vadászjegy árának emelését - de a vadászati szervezetek támogatták az elképzelést - mondta lapunknak adott interjújában Jámbor László, az OMVK elnöke.

Tovább

 

Vadgázolás: tényleg a vadász hibája?

A hatályos jogszabályok szerint, amennyiben egy autós minden szabályt betart, és mégis vadászható vaddal ütközik az úton, a legközelebbi vadásztársaságot terheli a felelősség. De tényleg a vadász tehet a vadról?

Tovább


Magasles

blogavatar

Mindenre rálátunk!

Írj nekünk!

Utolsó kommentek