Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Magasles
 

Egészségügyi csomaggal csuklóztatják a vadászokat

A társasvadászatok kezdetével megszaporodtak az ellenőrzések is a vadásztársaságoknál. Egyre több helyen kérik számon az új egészségügyi csomag meglétét. Ha ezen elbukik valaki, akár az engedélyébe is kerülhet.

Tovább

 

Betiltanák a csalisípot és a vadaskerteket

Társadalmi egyeztetésre bocsátotta az agrártárca a vadászati tájegységek vadgazdálkodási tervéről szóló rendelet-tervezetet. Meglepőnek tűnő tiltások találhatóak benne és csupán 24 óra áll az érintettek rendelkezésére a véleményezésre.

Tovább

 

Beteg gyereken segítettek a borsodi vadászok

Harmadik éve rendezik már meg november elején Borsodban azt a jótékonysági fácánvadászatot, melynek bevételéből a megyei kórház gyermekegészségügyi központját támogatják.

Tovább

 

Vadászkürtök, múzeumok – így készül a vadászkamara a Világkiállításra

A vadászat, a vadgazdálkodás elfogadottságának növelésére és a magyar vadászati hagyományok és értékek bemutatására koncentrál az Országos Magyar Vadászati Kamara a 2021-es Vadászati Világkiállítás alkalmával.

Tovább

 

Vadgazdálkodás a vadászok pénzéből – 200 millióra lehet pályázni

Elsősorban élőhelyfejlesztésre és apróvad-gazdálkodásra lehet pályázni most először a Vadgazdálkodási Alap 200 milliós keretére. Az összeg jövőre a háromszorosára emelkedik. Jámbor Lászlóval, a kamara elnökével beszélgettünk az Alapról.

Tovább


Magasles

blogavatar

Mindenre rálátunk!

Írj nekünk!

Utolsó kommentek