Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Magasles
 

Vadászok, figyelem! Ha nincs érvényes vadászjegye, bűncselekményt követ el!

A tavasz első napja egyben az új vadászati év kezdetét is jelenti. Az a vadász, aki nem rendelkezik 2018-ra érvényes vadászjeggyel, az szerda éjfél óta súlyos bűncselekményt követ el.

Tovább

 

Meghirdették a "dúvad hetét" Baranyában

A szőrmés kártevők elleni védekezés csak akkor lehet sikeres, ha azt nem csupán egy vadásztársaság, de egy teljes régió elkezdi. Február végén egész Baranya megyében hirdetik meg ezért a "dúvad hetét".

Tovább

 

Közzé tette a kamara a pályázatokat

Az Országos Magyar Vadászkamara közzé tette az Országos Vadgazdálkodási Alap 2017. évi pályázati felhívására benyújtott és elfogadott pályázatokat.

Tovább

 

A kamara felkészült a hatvani múzeum átvételére

Módosította alapszabályt és az Országos Magyar Vadászkamara rendkívüli küldöttgyűlése, így elhárult minden akadálya a hatvani vadászati múzeum átvételének. A testület megválasztotta az új főtitkárt is.

Tovább

 

A vadászmúzeumról egyeztetett a Kamara

A Széchenyi Zsigmond Kárpát-Medencei Vadászati Múzeum átvétele volt a fő téma az Országos Magyar Vadászkamara Elnökségének november 17-ei ülésén. A testület idei negyedik egyeztetésén emellett egyéb tervezeteket is véglegesített, amelyekről a december 11-ei rendkívüli közgyűlés szavazhat.

Tovább


Magasles

blogavatar

Mindenre rálátunk!

Írj nekünk!

Utolsó kommentek