kitüntetés Jámbor László omvk Fazekas Sándor

A Magyar Nemzeti Vadászrend kitüntetéseit osztotta ki Fazekas Sándor agrárminiszter augusztus 20-a alkalmából. Elismerésben részesület többek között Jámbor László, az OMVK elnöke is.

 

Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter augusztus 20-a alkalmából állami és miniszteri kitüntetéseket adott át. Három, a vadgazdálkodás és a vadászat területén tevékenykedő személy, dr. Jámbor László, dr. Székely István és Szabó Ferenc munkáját is elismerték a Nemzeti Vadászrend kitüntetéssel.

Dr. Jámbor László részére, a Tanulmányi Erdőgazdaság Zrt. vezérigazgatójaként, valamint az Országos Magyar Vadászkamara elnökeként, a vadgazdálkodási ágazat fejlődési irányaiért végzett kiemelkedő és céltudatos munkájáért, valamint az Országos Magyar Vadászati Védegylet és az Országos Magyar Vadászkamara berkein belül összhangban végzett pótolhatatlan munkájáért,

Dr. Székely István részére, az Országos Magyar Vadászkamara jogi tanácsadójaként, az Országos Magyar Vadászkamaránál, valamint az Országos Magyar Vadászati Védegyletnél végzett kiemelkedő színvonalú jogi segítségnyújtásáért, valamint a vadászati ágazati jogszabályok kialakításában végzett tevékenységéért.

Szabó Ferenc részére, a Földművelésügyi Minisztérium Erdészeti és Vadgazdálkodási Főosztály főosztályvezetőjeként, az új vadászati törvény megalkotásában végzett fáradhatatlan munkájáért, a vadászati, vadgazdálkodási ágazat fenntartható működéséért, fejlesztésért, a vadászati hagyományok ápolásáért végzett áldozatos munkájáért.”

(omvk.hu)