Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Magasles
 

Engedélyeznék az erdélyi kopóval való vadászatot

Módosítaná a hatályos vadászati törvényt a kereszténydemokrata Simicskó István. Beadványa lényege: ezentúl nem csupán agárral, hanem erdélyi kopóval is lehetne vadászni.

Tovább

 

Kelemen Anna a vadvédelem fontosságáról - igen, Annácska

Nehezen találjuk a szavakat, amikor a nemzet Annácskája hívja fel a figyelmet "Bambi párzási időszakára". Persze húzhatjuk a szánkat, de könnyen lehet, hogy ez az üzenet sokkal inkább célba ér, mint bárki másé.

Tovább

 

Érdekli a valós ASP helyzet? Itt a helye!

Immár hagyomány az őszi szakkonferencia Somogyban. Idén október 24-én, Kaposváron tájékozódhatnak az aktuális, vadgazdálkodási kérdésekről az érdeklődők.

Tovább

 

Inkább a pestis, mint egy vendégvadász

A terület nélküli vadászokban egyre gyakrabban felmerül: ha a vadásztársaságok nem győzik saját tagjaikkal az ASP miatt szükségesség vált állománygyérítést, miért nem engedik be a területükre a tagsággal nem rendelkezőket. Több puska, nagyobb teríték - ez a képlet azonban csak papíron ilyen egyszerű.

Tovább

 

Szervezett rapsicbandát kapcsoltak le

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói - összehangolt bűnügyi akcióban - több helyszínen, 5 gyanúsítottat fogtak el orvvadászat és más bűncselekmények elkövetése miatt.

Tovább


Magasles

blogavatar

Mindenre rálátunk!

Írj nekünk!

Utolsó kommentek