Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Magasles
 

Megijedtek a szocialisták – nem kaphat múzeumot a kamara

A sajtó és a többi ellenzéki párt nyomására hivatkozva az MSZP visszavonta annak a törvénytervezetnek a támogatását, amely a Vadászkamarának adta volna a hatvani Vadászati Múzeumot. Ahogy azt korábban megírtuk: e hét keddjén nyújtotta be nyolc országgyűlési képviselő a parlamentnek azt a törvénytervezetet, amely az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK)...

Tovább

 

Fidesz-MSZP koalíció segíti a vadászmúzeumot

Példátlan együttműködés történt a hatvani vadászmúzeum kapcsán: fideszes, kereszténydemokrata és szocialista képviselők közösen nyújtották be a múzeum átadásáról szóló törvényjavaslatot.

Tovább

 

Megújított kifutóban láthatók az új medvék 

Veresegyházi medvék érkeztek a Budakeszi Vadasparkba. Naponta fejenként 15 kiló zöldséget és gyümölcsöt esznek meg. A látogatók egyik kedvence a legnagyobb európai emlős

Tovább

 

Múzeumot kap a Kamara

Az Országos Magyar Vadászkamara tulajdonába kerülhet a hatvani vadászati múzeumnak otthont adó épület - jelentette be kedden Kósa Lajos, a Fidesz parlamenti frakciójának vezetője.

Tovább

 

Pályázatot hirdettek a vadászhölgyek

"Kedves erdei emlékem" címmel hirdetett rajzpályázatot gyerekek részére a Bács-kiskun megyei vadászkamara és a Bács-Kiskun Megyei Vadászhölgyek Egyesülete.

Tovább


Magasles

blogavatar

Mindenre rálátunk!

Írj nekünk!

Utolsó kommentek