Páratlan Somogy megyei siker az Országos Vadásznap- és Nemzetközi Vadgasztronómiai Fesztiválon.
A legfrisseb hír: durván drágul a tojás, mert hamarosan nem forgalmaznak a legnagyobb áruházak ketreces tartásból származó terméket. Eközben az egyetlen, ténylegesen fenntartható élelmiszer-előállító szektort, a vadgazdálkodást, teljesen magára hagyták.
Két évnyi munka után néhol abszurdba hajló receptekkel jelent meg a BOOOK Kiadónál Vári Dávid szakácskönyve, a Terítéken - A magyar vadgasztronómia receptkönyve. Vitatkoztunk vele szentségről és profánról, borzról és rántott pörköltről. (A szokásoktól eltérően ezúttal nem magázódtunk a riportalannyal - Vári Dáviddal ugyanis ez lehetetlen.) >> a poszt folytatódik
Új sorozatunkban olyan vendéglátóhelyeket tesztelünk, amelyek vadász mivoltukkal vagy vadételekkel csalogatják vendégeiket. Elsőként a budapesti Vadász Pubban jártunk - név és kínálat is stimmel. De sajnos semmi más.
A vadhúsfogyasztás népszerűsítése mind a szakmai szervezetek, mind a kormányzat számára kiemelt feladat. Ehhez kapcsolódik egy új, hamarosan a boltokba kerülő, csak vadételekkel foglalkozó szakácskönyv is.