Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Magasles
 

Világkiállítás: félmilliárdból projektcég, 129 millióból titkárság

A 2021-es vadászati világkiállításra már idén elköltene a kormány több mint félmilliárd forintot, a nemrégiben kormánybiztosnak kinevezett Kovács Zoltán tés titkársága pedig jövőre 129 milliót kapna.

Tovább

 

Világkiállítás: 250 milliót költenének jövőre a logóra, 750 millió ajándéktárgyakra

Bár a 2021-es vadászati világkiállítás logóját ünnepélyes keretek között mutatták be idén szeptember 8-án, az országos vadásznapon, egy kormány-előterjesztés jövőre 250 millió forintot áldozna logótervezésre, gyártásra és matricák készítésére. 750 milliót pedig ajándéktárgyak készítésére.

Tovább

 

Károlyi József közleménye

Károlyi József, a vadászati világkiállítás volt miniszeteri biztosa lapunkhoz az alábbi közleményt juttatta el, valamint kikötötte: az teljes terjedelemben, változtatás nélkül jelentethetjük meg kizárólag. Íme:

Tovább

 

Károlyi grófot felmentették - Kovács Zoltán lett a vadászati világkiállítás főkoordinátora

Bár 2020 nyaráig volt kinevezve miniszteri biztosnak a 2021-es vadászati világkiállításnak Károlyi József gróf, november 30-án felmentették, az irányítás december elsejétől a volt kormányszóvivőhöz, Kovács Zoltánhoz került - őt ugyanis kormánybiztosnak nevezték ki ugyan erre a feladatra.

Tovább

 

2021-es világkiállítás: nem tudni még, mennyibe fog kerülni

Nem mertem még megmutatni a költségeket a gazdasági miniszternek - tréfálkozott a FeHoVa megnyitóján Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes. A költségvetés nem tekinthető soknak egy világkiállítás kapcsán - reagált lapunknak a szervező miniszteri biztos.

Tovább

«
12

Magasles

blogavatar

Mindenre rálátunk!

Írj nekünk!

Utolsó kommentek