hírek BigfootNem állít kevesebbet az észak-kaliforniai Allie Megan Webb, minthogy kifejlesztette a tökéletes vadhívót a Bigfoot-vadászoknak.

 

Potom 7 dollárért bárki megvásárolhatja Allie Megan Webb találmányát: a Bigfoot Juice-t. A feltaláló állítása szerint az üvegcsében lévő illatanyagnak egyetlen Nagylábú sem képes ellenállni, és a permet forrásához rohan 1,5 mérföldes (2,4 kilométeres) körzetből.

hírek Bigfoot

A boldog feltaláló: Allie Megan Webb

Webb – saját állítása szerint – természetesen tesztelte is termékét: idén augusztus negyedikén férjével és a Bigfoot 911 csoport többi tagjával indult, a dzsúzzal felszerelkezve Nagylábú vadászatra. Fújni kezdték az anyagot, majd hamarosan meg is jelent egy, saját leírásuk szerint: "nagy méretű, két lábon járó, szőrrel borított állat."

Ha ez nem elégséges bizonyíték egyszerre a Bigfoot Juice hatásosságára és a Nagylábú létezésére, akkor el sem tudjuk képzelni, mi győzheti meg még ennél is jobban a szkeptikusokat.

hírek Bigfoot

Íme a termék - alig 7 dollár, és a közelünkben minden Bigfoot hozzánk rohan 

A leendő, bizonnyal nagyszámú, vásárló figyelmét azonban felhívnák két fontos dologra:

  • ha a használat során megjelenik a Bigfoot, semmiképp se próbálják terítékre hozni, mivel, ha létezik, bizonyosan védett,
  • a feltaláló speciálisan Bigfoot csalogatónak tervezte az illatot, így a Loch Ness-i szörny, a Jeti vagy más, fiktív állat hívására bizonyosan nem használható.

A szer használhatóságáról hamarosan újabb részletek derülnek ki, ugyanis Gayne C. Young, a North American Hunter szerzője már rendelt is a termékből és hamarosan teszteli azt.