Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Magasles
 

Értelmezhetetlen a legújabb, vadászati törvénymódosítás

Ingyenessé tenné a vadászaton való részvételt és az ott elejtett vad húsának elvitelét a KDNP-s Vejkey Imre törvénymódosítása. Pontosabban lehetőséget adna valamire, amire eddig is volt.   A “Versenyképesebb Magyarországért program egyes adóintézkedéseinek megvalósítását szolgáló törvények módosításáról” címet viselő javaslatcsomaghoz...

Tovább

 

A mesterséges intelligencia nyújthat megoldást a vadkár rendezésére

Két programozócsapat is a mesterséges intelligencia lehetőségeit kihasználva segítené a vadkár okozta problémák megoldását. Az Agrárkamara Agrotech Hackatlon versenyén mindkét elképzelést díjazták.

Tovább

 

Vadkárszakértőket képeznek az állatorvosi egyetemen

Önköltséges, levelező tagozatot indít az Állatorvostudományi Egyetem, amelyen diplomásoknak nyújtanak vadkárbecslői képzést.

Tovább

 

Az agrárkamara készíti a vadkárprotokollt

Egységes vadkárfelmérési útmutatót készít a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK), a tervezet a NAK és az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) szakmai és finanszírozói közreműködése mellett készült - közölte az agrárkamara.

Tovább

 

A parlamentben is téma a vadállomány belterületi károkozása

Badacsonyőrsön a helyiek annyira tarthatatlannak érezték a belterületre betévedő vadállomány kártételét, hogy parlamenti képviselőtől kértek segítséget. Az állomány beszokásáért azonban nem csak a vadászoknak kell viselniük a felelősséget.

Tovább

«
12

Magasles

blogavatar

Mindenre rálátunk!

Írj nekünk!

Utolsó kommentek