Magasles
 

Megint változott a jogszabály: ez a vadgazdálkodás új rendje

A legfrissebb Magyar Közlönyben jelent meg miniszterelnöki aláírással a vadgazdálkodási eljárásokról szóló rendelet módosítása.

Tovább

 

Ez nem vadgazdálkodás, csak túlélés

Megbízhatatlan adatok alapján nem lehet valós, fenntartható vadgazdálkodást végezni, csak evickélni. Az állománybecslést elhanyagoló vadásztársaságok nem is gazdálkodnak érdemben, csak próbálnak túlélni. Csányi Erika, vadásztársasági elnökkel, kutatóval beszélgettünk állománybecslésről, vadászatról, vadgazdálkodásról és nyarat csináló fecskékről. >> a...

Tovább

 

A 2017-18-as vadászati év számokban

A gödöllői Országos Vadgazdálkodási Adattár nyilvánosságra hozta a 2017 márciusa és 2018 február vége közötti vadászati év eredményeit számokban. A jelentés főbb megállapításait ismertetjük.

Tovább

 

Ilyen volt a vadgazdálkodás 2016-ban – a minisztérium szerint

Az agrártárca ismét elkészítette a magyar mezőgazdaságot bemutató, vaskos anyagát. A 2016-os évről szóló beszámolóban a vadgazdálkodás nem egész egy oldalt kapott.

Tovább

 

Somogy megye saját vadgazdálkodási alapot hozott létre

Az Országos Vadgazdálkodási Alap mintájára saját alapot hozott létre a Kamara Somogy megyei küldöttgyűlése. A regionális kezdeményezés az országos pályázaton indulók önrészéhez nyújt segítséget.

Tovább

«
12

Magasles

blogavatar

Mindenre rálátunk!

Írj nekünk!

Utolsó kommentek