Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Magasles
 

2017 óta itt az ASP? A rendőrség segíthet a felszámolásában

Egy olvasónk oldotta meg a rejtélyt, amit sem a Nébih, sem a rendőrség, sem a hadsereg nem volt hajlandó. A rendőrség segítségét veheti igénybe a hivatal, ha a kiírtásra utasított nem tesz eleget a rá ruházott feladatnak.

Tovább

 

A TEK hajlandó vaddisznókra lövöldözni

A Nébih "külső fegyveres szerv" bevonásával tervezi az afrikai sertéspestis járványának megfékezését. Azt azonban nem árulták el, kire is gondoltak pontosan. Miközben lapunk ennek próbált utána járni, a főváros XII. kerülete elkezdte a felkészülést az ASP-re. Hogy a vadászati vezetők mit tesznek eközben, az a jelek szerint nem tartozik a vadászokra. >> a poszt folytatódik

Tovább

 

Somogyváron jótékonykodtak a vadászhölgyek

Dianák vették át a Mikulás helyét Somogy egyik legelmaradottabb településén.

Tovább

 

Pirosbetűs ünnep lehet a fekete péntek - végre

Egy éve még egyetlen magyar vadászbolt sem vette át az USA-ban elterjedt Fekete Péntek akciókat. Örömmel jelentjük: megérkezett az első fecske - amely talán, ha nem is nyarat, de fekete péntekeket csinál az országban.

Tovább

 

Hatékonyság vs etika – Az etika funkcionális része a vadászatnak

Amíg az etikai szempontokat úgy állítjuk be, mintha azok a racionális döntések ellenében állnának, nincsenek meg a kiegyezés feltételei ebben a kérdésben - állítja írásában Glück Balázs, a Magyar Vadászíjász Egyesület titkára, publicista.

Tovább

«
12

Magasles

blogavatar

Mindenre rálátunk!

Írj nekünk!

Utolsó kommentek