Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Magasles
 

Érdekli a valós ASP helyzet? Itt a helye!

Immár hagyomány az őszi szakkonferencia Somogyban. Idén október 24-én, Kaposváron tájékozódhatnak az aktuális, vadgazdálkodási kérdésekről az érdeklődők.

Tovább

 

Az aranysakál már a dámállományt veszélyezteti Somogyban

Az elmúlt évben azonban drasztikusan visszaesett a terítékre hozott dámvad száma Somogy megyében. A visszaesést a szakemberek az aranysakál elszaporodásával hozzák összefüggésbe.

Tovább

 

Meglepő eredményre jutott a kutatás: így él együtt borz, róka és sakál

Közös kotorékhasználat, utód-predáció, a szőrmés kártevők együttéléséről tárt fel meglepő információkat egy több hónapos kutatás Barcs térségében.

Tovább

 

Állománybecslés - gazdálkodunk a vaddal, de nem tudjuk mennyivel

Lehetetlen érdemi, fenntartható vadgazdálkodást folytatni anélkül, hogy a vadászatra jogosult tudja: mivel is gazdálkodik. Ennek ellenére a magyar vadásztársaságok elsöprő része rossz, megbízhatatlan módszereket használ a vadállomány felmérésére.

Tovább

 

Az új jogszabály tette nyereségessé a vadásztársaságokat? – vadgazdálkodási konferencia Kaposvárott

Hosszú évek veszteséges gazdálkodása után 2017-ben a Somogy megyei vadásztársaságok végre nyereséges évet zártak, a vadkár drasztikus csökkenése miatt - hangzott el a kaposvári konferencián. A háttérben nem a vadálommány csökkenése, sokkal inkább egy jogszabályi változás állhat.

Tovább

«
12

Magasles

blogavatar

Mindenre rálátunk!

Írj nekünk!

Utolsó kommentek