Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Magasles
 

Brexit és vadászat

Nagy-Britannia (valamikor) ki fog lépni az Európai Unióból. A tragikomikumba hajló politikai vergődést kihagyva, kizárólag a vadászatra gyakorolt hatását vizsgáljuk a Brexitnek.

Tovább

 

Semjén: perben állunk az Európai Unióval

Megszületett a kormánydöntés arról, hogy Magyarország is csatlakozik Csehországhoz az Európai Unió ellen indított perben - tájékoztatta lapunkat Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes.

Tovább

 

Magyarország is bíróságra megy az uniós fegyvertörvény miatt

A szerdai kormányülésen már jóvá is hagyhatja a kabinet: Magyarország is csatlakozik a csehek által indított perhez, amelynek tétje az uniós fegyvertartási szabályok visszavonása. Eközben Semjén Zsolt rendet vágott a vadászatot érintő jogalkotásban.

Tovább

 

Az uniós tagállamok nem fogadnak be román medvéket

Noha egyre gyakoribbak és brutálisabbak Erdélyben a medvetámadások, az Európai Unió tagállamai nem fogadnának be Romániából áttelepített vadállatokat.

Tovább

 

222 millió euró a környezetvédelemre

Az Európai Bizottság az uniós költségvetésből 222 millió euró értékű beruházási csomagot hagyott jóvá, hogy a LIFE névre keresztelt környezetvédelmi és éghajlat-politikai program megfelelően támogathassa az európai gazdaság átállását a fenntarthatóbb és karbonszegény jövőre.

Tovább

«
12

Magasles

blogavatar

Mindenre rálátunk!

Írj nekünk!

Utolsó kommentek