Magasles
 

A vadhús még nyersen is biztonságos

Bár a szarvaskolbászban - a műfaj szabályai szerint - nyers hús van, semmivel nem veszélyesebb, mint a házisertésből készült termék. Sőt, sokkal biztonságosabb, mint az otthoni disznóvágás után készülő kolbász - állítja Kosztricz László, a vadhúsokból készült ételek egyik szakértője, készítője.

Tovább

 

Vadásztársak segítségét kérik

Tavaly december 6-án este leégett Balog István hivatásos vadász, környezeti nevelő lakásának is helyet adó háromszintes faház. A lakásban a tűz martaléka lett szakkönyvtára, élete gyűjteményének, emlékeinek legféltettebb, legkedvesebb darabjai.

Tovább

 

Vadászkürtök, múzeumok – így készül a vadászkamara a Világkiállításra

A vadászat, a vadgazdálkodás elfogadottságának növelésére és a magyar vadászati hagyományok és értékek bemutatására koncentrál az Országos Magyar Vadászati Kamara a 2021-es Vadászati Világkiállítás alkalmával.

Tovább

 

Ha igazán jót akar enni, ezt ki ne hagyja!

Immár 11. alkalommal gyűlnek össze Soponyán a vadételek szerelmesei. Aki igazán jót akar enni, nem hagyhatja ki a fesztivált, és még izzadnia sem, hogy fát vágjon a bográcsok alá - megteszik ezt az országos favágóverseny döntősei.

Tovább

 

Ennyit költ a kormány a világkiállításra

Megjelent a támogatásról szóló rendelet. Utoljára 1971-ben volt Magyarországon világkiállítás​

Tovább


Magasles

blogavatar

Mindenre rálátunk!

Írj nekünk!

Utolsó kommentek