Magasles
 

250 millióan esznek magyar vadhúst

A magyar konyhának ki kell törnie a pörkölt és a vadgulyás kettősségből - mondja Csehkis Imre, a Vadex vadfeldolgozási ágazati igazgatója.

Tovább

 

Biztonságos-e a magyar vadhús?

A vad nincs állandó kontroll alatt, a természetben bármilyen betegséget összeszedhet. Nyugodtan fogyaszthatjuk-e - erről is kérdeztük Gyenes Sándort, a Fiwi-Hűt vadfeldolgozó ügyvezető igazgatóját.

Tovább

 

Világbajnokságra készülve

Bár a Magyar Nagydíjat lőtték, fejben már a hazai rendezésű világbajnokságra készülnek a magyar vadászok és korong lövök. Igaz, addig még az EB-n is jól kell szerepelni, ugyancsak itthon.

Tovább

 

„... de több erdőzúgás.”

Ötven éve, 1967. április 24-én hunyt el gróf Széchenyi Zsigmond világjáró vadász, népszerű vadász- és útikönyvek szerzője.

Tovább

12
»

Magasles

blogavatar

Mindenre rálátunk!

Írj nekünk!

Utolsó kommentek