Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Magasles
 

Károlyi grófot felmentették - Kovács Zoltán lett a vadászati világkiállítás főkoordinátora

Bár 2020 nyaráig volt kinevezve miniszteri biztosnak a 2021-es vadászati világkiállításnak Károlyi József gróf, november 30-án felmentették, az irányítás december elsejétől a volt kormányszóvivőhöz, Kovács Zoltánhoz került - őt ugyanis kormánybiztosnak nevezték ki ugyan erre a feladatra.

Tovább

 

Furcsa pár: íme Sebestyén Balázs és Puzsér Róbert közös szenvedélye 

E tescogazdaságos próbacelebek - ahogy egyik kommentelőnk fogalmazott - közös szenvedélye a vadászok szapulása. Mindeddig igyekeztünk - helyettük is - megőrizni hidegvérünket, de mostanra béketűrésünk vége felé járunk már.

Tovább

 

Tíz hónapos kislányával együtt ölte meg az anyát egy grizzly

Medvetámadásnak eshetett áldozatul egy nő és tíz hónapos kislánya Kanadában. A 37 éves Valerie Theoret és gyermeke holttestére férje talált rá, amikor hazaérkezett otthonukba. A támadás a terület fővárosától, Whitehorse-tól mintegy 400 kilométerre északkeletre történt.

Tovább

 

Áremelésre készül a Kamara - káosz lehet a vadászjegyek kiadásánál

2019-ben csupán egyetlen, az év legrövidebb hónapja áll majd a megyei kamarák rendelkezésére, hogy kiadják az új vadászjegyeket - erről döntött az Országos Magyar Vadászkamara elnöksége. A végső szót a december 18-i küldöttközgyűlés mondja ki.

Tovább

 

Pechtol: ma sem tudom, pontosan miért történt mindez velem

Először beszélt a Kamarából való elmozdításáról Pechtol János, a Védegylet ügyvezető elnöke. Miként arról is: hogyan képzeli a két szervezet együttműködését.

Tovább


Magasles

blogavatar

Mindenre rálátunk!

Írj nekünk!

Utolsó kommentek