Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Magasles
 

Válságban az ebrendészeti ellátórendszer

Sokkal több kóbor kutya van Magyarország utcáin, mint ahány férőhelyet tart fenn az egyébként is szuperdrága és szuper elavult állami ebrendészeti ellátórendszer - állítják az állatvédők.

Tovább

 

Leváltják Bitay Márton államtitkárt

Hamarosan távozik posztjáról az agrártárca - egyebek mellett - vadászatért is felelős államtitkára, Bitay Márton - értesült lapunk több, egymástól független forrásból.

Tovább

 

Csak engedéllyel gyűjthető a hullatott agancs

A gímbikák többsége februárban és márciusban veti le fejdíszét, ami ezekben a hetekben szinte vonzza az agancsgyűjtőket az erdőkbe. Tudni kell azonban, hogy ez a tevékenység a hatályos jogszabályok szerint csak az adott terület vadászatra jogosultjának írásbeli hozzájárulásával történhet. E nélkül a Büntető Törvénykönyv (Btk.) szerint lopásnak minősül, emellett...

Tovább

 

Semjén: világkiállítás lesz 2021-ben

A FeHoVa 2019 kiállítás megnyitóján Semjén Zsolt kijelentette: minden álhír terjesztése ellenére, ahogy 1971-ben, úgy 2021-ben is vadászati világkiállítást rendez Budapest. Kovács Zoltán kormánybiztos az őszinteség fontosságát hangsúlyozta.

Tovább

 

Már a kormány sem beszél vadászati Világkiállításról

A kormány módosította az idei költségvetést, hogy az eddig vadászati világkiállításnak titulált rendezvény előkészítésére rendelkezésre álljon 7 milliárd forint. De a határozat már csak "vadászati kiállítást" emleget.

Tovább


Magasles

blogavatar

Mindenre rálátunk!

Írj nekünk!

Utolsó kommentek